Ultra Flex Gym is based in an old mill in Farsley, West Yorkshire. The industrial building required a design approach that complimented its raw aesthetic!

Team Showoff designed, produced and installed graphics throughout Ultra Flex Gym. The rough exposed stone walls posed a challenge – the easy thing would have been to cover the walls in a fresh new surface, however for maximum impact we wanted to maintain that beautiful stone texture!  Alumigraphics were our solution, this specialist material conforms to uneven surfaces to create a real feature.

Our full clad walls include full flood door graphics to truly create a seamless effect. We fitted aluminium tread plate to all doors to protect the graphics from heavy use and to add further to the raw industrial feel.

A focal point of the facility is the reception area. An impressive wall graphic welcomes members to the gym and an illuminated branded reception desk provides an instantly visible communication point.

Related projects