One of our most memorable jobs in 2016 is the rebrand of the gym at Salt Ayre Leisure Centre.

Using their existing, colourful brand we created a range of leisure centre graphics to enhance the space. They have a brand new Les Mills Immersive Fitness studio, which meant we could use one of their incredible cycling images across the entrance. Cladding both the doors and walls creates a huge impact, particularly when we combine it with a bespoke design style.

Our infoTOTEM product is hugely successful but we were short of space to house this at Salt Ayre. As an alternative, we clad each of their columns in the gym area, enabling them to house snap-frames and a logo. This creates a quick and easy info point for customers, as well as injecting some colour into, what would be otherwise, blank spaces!

Related projects