Heywood Sports Village is a fantastic new multi-sport facility in Rochdale. The virtual indoor cycling studio needed impact and Team Showoff delivered just that!

We designed, produced and installed an impressive design & branding scheme. The entrance to the studios features the Studio One brand designed by Showoff, on an rugged industrial backdrop which is achieved through a full clad printed wall covering and printed door vinyl to match. Enter the blacked out studio and you are immersed in a high intensity virtual indoor cycling environment. Our giant white melamine chevrons are adorned with inspirational words cut from silver and neon yellow reflective vinyl to catch the lights as they flash around the room. 3D gloss white text and printed vinyl chevrons cover the back wall of the studio to add even more impact to the space. RIDE FOREVER!

Related projects