The Fox Hollies Leisure Centre rebrand is our most recent project. We worked alongside Serco Leisure to design a new style – along the theme of ‘bringing the outside in’ – for Birmingham Community Leisure Trust.

Natural textures and imagery were used in combination with a new, softer colour palette to create an inspiring environmental style that will be implemented across the country. Fox Hollies Leisure Centre has been completely transformed using full wall cladding and bespoke features, including custom noticeboards and graphitext. We used cost-effective solutions to cover walls of up to 25m with eye-catching graphics and motivational messages for customers around the site. We created unique artwork as a backdrop for a new Boditrax system, which focusses on wellbeing with attractive imagery and a wordle style info wall. Virtual Indoor Cycling is planned to take place in the Fox Hollies new cycle studio, where we used Les Mills imagery to create a large feature graphic.

Other sites part of the rebrand are Beeches, Cocks Moors Woods and Billesley with more to follow, as well as Fox Hollies Leisure Centre rebrand phase 2 – Watch this space!

Related projects